24
HUH
19.00
Edustus, Kakkonen

Pallo-Iirot - HJS   3 - 3

Äijänsuon stadion

Kaksi hyvävireistä joukkuetta vastakkain Raumalla

Kakkonen jatkuu muutaman päivän tauon jälkeen keskiviikkona, kun HJS matkustaa arki-illan ratoksi Raumalle kohtaamaan Pallo-Iirot.

Kotijoukkue on aloittanut kautensa HJS:n tapaan vahvasti, sillä se on voittanut molemmat ottelunsa Kakkosessa sekä lunastanut jatkopaikan Suomen cupissa. Sarjassa Iirot voitti ensimmäisellä kierroksella Hongan Veeti Pohtion lisäajan osumalla 3‒2 ja toisella kierroksella vieraskentällä TPV:n 2‒0. Cupissa Iirot voitti viime viikolla NoPSin vieraskentällä maalein 3‒1.

Niin Raumalla kuin Hämeenlinnassa joukkue on rakennettu pitkälti omien kasvattien varaan muutamilla täsmähankinnoilla vahvistettuna. Kokeneempaa kaartia raumalaisilla edustavat muun muassa Elias Ahde ja Juuso Aalto, jotka muun raumalaisryhmän tapaan kurittivat HJS:ää viime kaudella. Kesällä Iirot haki 4‒1-vierasvoiton Kaurialasta, ja syksyllä Äijänsuon stadionilla nähtiin tasaisempi matsi, jonka Iirot käänsi itselleen 2‒1-voitoksi.

”Viime kaudella, kun pelattiin Raumalla, oli se jo silloin hyvä jengi ja on ihan varmasti samalla tasolla edelleen. Paria aikaisempaa peliä, kun katsoo niin he ovat pelanneet hyvin ja ottaneet kaksi voittoa. Kova vastustaja on kyseessä varsinkin kotona pelatessaan”, sanailee HJS:n päävalmentaja Mikko Manninen.

HJS pelasi edellisen kerran lauantaina ja Pallo-Iirot torstaina, mutta Mannisen mielestä sillä ei varsinkaan alkukaudesta ole suuremmin merkitystä.

”Kyllä lauantain pelistä pitäisi jo keskiviikkona olla palautunut, joten sen taakse ei voi piiloutua. Toki heillä on pikku etu, kun ovat saaneet huilata pidempään, mutta ei siinä merkittävää eroa ole. Maanantai meni meillä palautellessa ja tämä päivä valmistellessa, joten hyvillä mielin lähdetään huomiseen.”

Molemmat joukkueet ovat avanneet kautensa vahvasti ja hamuavat pitää voittamisen synnyttämää positiivisuuden kierrettä yllä.

”Onhan voittopelin jälkeen seuraava viikko helpompi. Nyt on ollut hyvä fiilis valmistautua tähän matsiin”, Manninen kertoo.

Pallo-Iirot ‒ HJS keskiviikkona 24.4. kello 19.00 Äijänsuon stadionilla.

Hämeenlinnan Jalkapalloseura Ry (HJS ry)

Härkätie 17, 13600 Hämeenlinna

Y-tunnus: 1582099-2

toimisto@hjs.fi / 045 120 5771

Toimiston aukioloajat:

Ma: suljettu

Ti: 13‒19, ke-pe: 9‒15.30