A-poikien SM-sarjan maalikuningas Eetu Kajannon tavoitteena on heiluttaa verkkoja edustuksessa
EdustusJulkaistu: 01.11.2022 12.02

A-poikien SM-sarjan maalikuningas Eetu Kajannon tavoitteena on heiluttaa verkkoja edustuksessa

A-junioreiden SM-hopeaa ja SM-sarjan maalikuninkuuden saavuttanut Eetu Kajannon sopimus edustusjoukkueen kanssa jatkuu myös kaudella 2023.

Kuluneella kaudella pääosin A-junioreissa pelannut Kajanto iski 10 SM-sarjan ottelussa 12 maalia. Hopeamitali on kirkastunut viimeisen pelin välittömän pettymyksen jälkeen.

“Hyvä fiilis jäi viime kaudesta kaiken kaikkiaan, kun näin jälkeenpäin miettii. Viimeisen pelin jälkeen ei siltä tuntunut, mutta kun ajattelee kokonaisuutta ja sitä mistä aloitimme niin hopea tuntuu tuloksena todella hyvältä. Saavutimme melkein maksimisuorituksen.”

Edustuksen nutussa Kajanto esiintyi kuudessa ottelussa ja sai tililleen uransa ensimmäisen maalin Kakkosessa 5-1-voitossa Kaarinan Pojista. Henkilökohtaisella tasolla Kajanto muistelee kautta hyvällä.

“Kausi alkoi vähän yskähdellen, kun kevätkausi oli rikkonainen koronan ja polvivamman myötä. Siitä eteenpäin meni hienosti ja pääsin edustukseen kokeilemaan myös, joten siihen kaikkeen olen erittäin tyytyväinen. Aina jää toki vähän parannettavaa.”

Tulevan kauden tähtäin on selvä: vakiinnuttaa paikka edustuksessa.

“Tavoitteena on päästä porukkaan kunnolla sisään eli avaukseen ja päästä pelaamaan kunnolla. Tuttu valmennus on mukana ja lähtökohdat ovat muutenkin hyvät. Armeija puskee tammikuussa päälle mikä on miinus peleihin liittyen, mutta ei anneta sen häiritä. Hyvillä mielin kohti kautta.”

Kausikortit kaudelle 2023 ovat myynnissä! Isänpäivään asti kausikortit hintan 55€. Katso kaikki tarjoukset: Kausikortit 2023

Kuva: Kai Savonniemi.