Santeri Surkka vahvistamaan HJS:n oikeaa laitaa
EdustusJulkaistu: 23.12.2022 16.00

Santeri Surkka vahvistamaan HJS:n oikeaa laitaa

Hämeenlinnan Jalkapalloseura on solminut vuoden sopimuksen Santeri Surkan kanssa.

Surkka saapuu Hämeenlinnaan Ruotsista, jossa hän pelasi edelliset kaksi kautta Ytterhogdals IK:n riveissä kakkosdivisioonaa.

”Päädyin Ruotsiin agenttini kautta. Ytterhogdal on pieni kylä suhteellisen lähellä Östersundia. Lähdin sinne Hakasta, ja nyt saavuin Hämeenlinnaan armeijaa varten. HJS oli hyvä vaihtoehto, sillä pääsen harjoittelemaan laadukkaasti ja kotipaikkakin on lähellä”, Valkeakosken ylpeyden kasvatti kertoo.

Oikealla laidalla pääsääntöisesti puolustuslinjassa viihtyvä Surkka sanoo, että ensikokemus HJS:stä on ollut positiivinen.

”Hyvältä on tuntunut. Täällä on mainio porukka ja treenaaminen on mukavaa. Valmennus on myös kunnossa, joten hyvillä mielillä olen mukana.”

19-vuotias Surkka ei pelkää kertoa kunnianhimoista tavoitettaan, joka on tehdä jalkapallosta itselleen ammatti Euroopan kentillä. Tältä kaudelta puolustaja odottaa HJS:ltä menestyksekästä kautta Kakkosessa.

”Varmasti tulee hyvä kausi. Meillä on hyvä jengi ja olen tekemiseen tyytyväinen. Aina voi suorittamista parantaa, mutta nyt näyttää hyvältä.”

HJS:n päävalmentaja Tommi Silvennoinen toivottaa kunnianhimoisen pelaajan tervetulleeksi.

”Santerilla on ambitioita mennä urallaan eteenpäin. Hän ansaitsi sopimuksen testin kautta ja saamme hyvän pelaajan oikealle kaistalle. Hän pystyy pelaamaan laitapuolustajan lisäksi myös laitahyökkääjänä ja tuo täten vaihtoehtoja laitapelaamiseemme.”

”Santerilla on laadukkaat perusedellytykset pelata jalkapalloa. Hän on nopea, jaksava ja ehtivä. Huomaa, että hän on pitänyt itsestään huolta.”

Kuva: Hämeenlinnan Kuvapalvelu Oy