Simo Paakkanen tähtää vastuunkantajaksi HJS:n keskikentälle
EdustusJulkaistu: 31.12.2022 11.29

Simo Paakkanen tähtää vastuunkantajaksi HJS:n keskikentälle

Simo Paakkasen kypsyys iski monen katsojan silmään viime kaudella edustuksen ja A-junioreiden otteluissa. 2004-syntynyt keskikentän kapellimestari esiintyi viime kaudella edustuksessa yhteensä yhdeksän kertaa esiintyen edukseen joka kerta.

Tällä kaudella Paakkasen mielessä siintää iso vastuu edustusjoukkueen riveissä.

”Haluan päästä pelaamaan mahdollisimman paljon ja kehittyä lisää. Joukkuetasolla toiveena on kehittää yhteistä peliä, pelata joukkueena hyvin ja pärjätä sarjassa mahdollisimman hyvin.”

Joulutaukoa Paakkanen on viettänyt positiivisin mielin onnistuneen ensimmäisen harjoitusjakson jälkeen.

”Hyvillä mietteillä olen. Treeneissä on kulkenut mukavasti omalta osalta ja myös joukkueella on ollut hyvä meno päällä.”

Paakkasella on mukava kutina tulevan kauden suhteen.

”Hyvältä tuntuu, kun pelaajat valmennus ovat ennestään tuttuja. Tekeminen treeneissä on ollut myös laadukasta.”

Päävalmentaja Tommi Silvennoinen kertoo Paakkasen olevan valmentajan unelmapelaaja.

”Hän tekee niitä asioita, joita pyydetään ja kehittyy taktisesti koko ajan. Omissa kirjoissa Simo on todella lähellä ottaa avauskokoonpanon paikan keskikentältä. Kaikki edellytykset hänellä on siihen, jos hän pystyy harjoittelemaan terveenä. Siinä mielessä oletusarvo on, että hän on meille iso pelaaja tällä kaudella.”

Silvennoisen mukaan Paakkasella on keskikentän keskustassa pelaamiseen vaadittavat ominaisuudet hyvällä mallilla.

”Simo on taktisesti kurinalainen ja hänellä on hyvä pelikäsitys molempiin suuntiin. Tekniset ominaisuudet riittävät miesten sarjaan ja vauhdit alkavat olemaan kunnossa. Simo pystyy myös antamaan helpon ykkössyötön ja rytmittämään joukkueen pelaamista mallikkaasti.”