Matias Jokinen ja HJS kaksivuotiseen sopimukseen
EdustusJulkaistu: 09.01.2023 11.29

Matias Jokinen ja HJS kaksivuotiseen sopimukseen

Hämeenlinnan Jalkapalloseura on solminut kaksivuotisen sopimuksen laitapuolustaja Matias Jokisen kanssa.

Iittalan Pallossa jalkapallouransa aloittanut Jokinen siirtyi HJS:n junioreihin vuonna 2018 ja on määrätietoisella työllä nostanut itsensä edustusjoukkueen pelaajaksi.

”Minulla on hyvä fiilis sopimuksesta. On hieno tunne ansaita se. Odotukseni on debytoida Kakkosessa”, Jokinen kertoo.

Uuden loikan urallaan ottava Jokinen ei ole arastellut kovemman ympäristön vaatimuksissa, vaan on leimannut itsensä vahvasti sisään joukkueen arkeen.

”Treenaaminen uudessa porukassa on tuntunut hyvältä ja harjoituksissa on ollut mukavan kilpailullinen meininki. Odotan, että olemme sarjassa parhaiden joukkueiden joukossa.”

19-vuotias Jokinen kuului viime kaudella A-junioreiden hopeajoukkueen kantaviin voimiin ja on täten tuttu mies päävalmentaja Tommi Silvennoiselle.

”Matias oli minulla pari vuotta A-junioreissa ja otti pelaajana ison loikan eteenpäin viime kaudella. Hän osoitti olevansa hyvän tason pelaaja A:n SM-sarjassa ja seuraava askel on, että hän pystyy kasvamaan samalle tasolle myös Kakkoseen”, Silvennoinen sanoo.

Jokinen tuo joukkueeseen tarvittavaa rouheutta ja taistelutahtoa.

”Matias on hyvä riistämään ja kamppailemaan. Hän on vähän erityyppinen pelaaja mitä meillä muuten on. Matias antaa itsestään aina kaikkensa, joten siinä mielessä hän on valmentajalle helppo pelaaja”, Silvennoinen kuvailee.