HJS isännöi huomenna Haminan Pallo-Kissoja
Julkaistu: 24.02.2023 20.00

HJS isännöi huomenna Haminan Pallo-Kissoja

Hämeenlinnan Jalkapalloseura pääsee pitkästä aikaa taas pelaamisen makuun, kun se kohtaa huomenna Säästöpankki-areenalla Haminan Pallo-Kissat.

HJS on pelannut edellisen kerran 28. tammikuuta, sillä helmikuulle ajastettu toinen harjoitusottelu Lahden Reipasta vastaan jouduttiin perumaan sairastumis- ja loukkaantumistilanteen vuoksi. HJS:n päävalmentaja Tommi Silvennoinen on syystäkin iloinen helmikuun kruunaavan pelin aattona.

”Todella hienoa päästä pelaamaan. Huomenna tulee ikään kuin toinen jakso päätökseen harjoituskaudella, kun ensi viikko huilataan. Loman jälkeen ruvetaankin jo kääntämään valmistautumisessa katseita sarjaa kohti.”

Kolmosessa pelaava HaPK on edennyt omalla harjoituskaudellaan voitosta voittoon, ja on kaatanut matkan varrella myös Kakkosessa pelaavan FC Futuran puhtaasti 3–0.

HJS:n harjoitusottelut eivät ole olleet tuloksellisesti mairittelevia. Silvennoinen ei tuloksista ole huolissaan, ja hän haluaa huomennakin nähdä selviä kehityksen merkkejä pelaamisessa.

”Ainahan voittamisesta pelataan totta kai. Näissä peleissä katson kuitenkin itse enemmän sitä, miten pelissä on mukana niitä elementtejä, joita olemme ajaneet harjoituksissa sisään.”

Viime kaudella Kakkosen karsinnoissa SexyPöxyille kaatuneella haminalaisjoukkueella on laittaa puolustuslinjaansa hämeenlinnalaisille tuttu mies, kun Kaurialan yleisöä periksiantamattomuudellaan ihastuttanut Miika Kolsi palasi kasvattajaseuraansa täksi kaudeksi.

”Hienoa nähdä viime kauden luottotoppari täällä. Luulen, että meidän vanhoilla pojillamme on sitä kautta hyvin latausta peliin”, Silvennoinen heittää.

HJS – HaPK lauantaina 25.2. kello 15.15. Pelipaikkana Säästöpankki-areena. Otteluun on vapaa pääsy ja kahvio palvelee tapahtuman aikana. Tervetuloa!

Hämeenlinnan Jalkapalloseura Ry (HJS ry)

Härkätie 17, 13600 Hämeenlinna

Y-tunnus: 1582099-2

toimisto@hjs.fi / 045 120 5771

Toimiston aukioloajat:

Ma: suljettu

Ti: 13‒19, ke-pe: 9‒15.30