HJS saa huippuvahvistuksen ‒ Jami Kyöstilä liittyy joukkueeseen
Julkaistu: 07.06.2023 16.05

HJS saa huippuvahvistuksen ‒ Jami Kyöstilä liittyy joukkueeseen

Jami Kyöstilä palaa Hämeenlinnan Jalkapalloseuran riveihin. Kyöstilä ja HJS ovat tehneet loppukauden kattavan sopimuksen.

Lammin Vedon ja HJS:n kasvatti on pelannut urallaan niin Veikkausliigaa kuin Ykköstä FC Hakan paidassa. Kyöstilä edusti viime kaudella HJS:ää toimien joukkueen kapteenina ennen kuin hän siirtyi elokuussa FF Jaron riveihin Ykköseen.

27-vuotias pelimies etsi pitkään uutta seuraa viime kauden jälkeen ja toteaakin, että alkuvuosi oli monenlaisia vaiheita täynnä.

”Mennyt kevät oli mielenkiintoinen monin tavoin. Olen 3‒4 kuukautta ollut enemmän ja vähemmän lähdössä sinne sun tänne, mutta mikään ei ole sitten lopulta onnistunut. Sellaista se futis välillä on ja nyt on pääasia, että olen täällä ja pääsen taas pelailemaan”, Kyöstilä avaa alkuvuoden vaiheitaan.

Kyöstilä harjoitteli HJS:n kanssa ensimmäisen kerran tämän viikon maanantaina palaten samalla pitkästä aikaa joukkueharjoittelun pariin.

”Kyllähän se futis vaan kivaa on, ei siitä mihinkään pääse. Tosi hauskaa päästä taas kunnolla pelaamaan. Tässä on ollut aika paljonkin taukoa joukkuetreeneistä. Helmikuussa olin sopimuksettomien pelaajien leirillä, mutta muuten olen pitänyt ihan itsekseni kuntoa yllä.”

Ensivaikutelma joukkueesta on Kyöstilän mukaan mielenkiintoinen.

”Tosi nuori joukkue, jossa on paljon intoa ja varmasti paljon potentiaalia. Osa on tuttuja jo entuudestaan ja odotan, että pääsen tutustumaan enemmän uusiin kavereihin. Mukava päästä touhuamaan jätkien kanssa. Kokonaista peliä en ole vielä ehtinyt katsomaan, mutta klippejä olen jo nähnyt, joten senkin puolesta on mielenkiintoista, mitä tulevaisuus tuo mukanaan.”

Kyöstilä haluaa nauttia futiksesta ja olla mukana viemässä HJS:ää kohti sarjataulukon yläpäätä.

”Haluan totta kai pelata paljon, nauttia tekemisestä ja pitää hauskaa. Se on koko ikäni ollut se futiksen suola ja mikä on motivoinut aina. Se on tavoitteena nytkin ja sen kautta tehdään tulosta.”

HJS:n päävalmentaja Tommi Silvennoinen kertoo, että Kyöstilä tuo mukanaan osaamista niin kentälle kuin kentän ulkopuolelle.

”Olemme todella tyytyväisiä, että Jami tuli takaisin. Hän tuo meille kaipaamamme kokemusta joukkueeseen ja todella paljon laatua. Jamin tulon myötä laitakaistamme osaaminen nousi todella paljon.”

Silvennoinen näkee, että Kyöstilä nostaa omalla persoonallaan joukkueen kapasiteettia entisestään.

”Jami oli viime vuonna joukkueen kapteeni ja nauttii isoa arvostusta kanssapelaajien joukossa. Hän on harjoituksissa ja peleissä esimerkillinen pelaaja, ja tuo sitä kautta muillekin tasonnostoa.”

Abdulkadir Said Ahmedin pelaajasopimus on purettu

Hämeenlinnan Jalkapalloseuran ja Abdulkadir Said Ahmedin välinen pelaajasopimus on purettu yhteisymmärryksessä.

”Lopulta tämä ratkaisu oli paras molemmille osapuolille. Toivotamme Abdulkadirille hyvää jatkoa, ja katsotaan jos tulevaisuudessa tulee tilanne eteen, jossa molempien osapuolten kokonaisuus ja intressit kohtaavat paremmin”, sanoo HJS:n toiminnanjohtaja Tommi Laitila.


Hämeenlinnan Jalkapalloseura Ry (HJS ry)

Härkätie 17, 13600 Hämeenlinna

Y-tunnus: 1582099-2

toimisto@hjs.fi / 045 120 5771

Toimiston aukioloajat:

Ma: suljettu

Ti: 13‒19, ke-pe: 9‒15.30