Mikko Manninen on miesten edustusjoukkueen uusi päävalmentaja
Julkaistu: 21.08.2023 15.30

Mikko Manninen on miesten edustusjoukkueen uusi päävalmentaja

Mikko Manninen, 46, on valittu Hämeenlinnan Jalkapalloseura ry:n miesten edustusjoukkueen uudeksi päävalmentajaksi. Sopimus on voimassa loppukauden ja sisältää molemminpuolisen option jatkosta.

Manninen on suorittanut UEFA Pro- lisenssin ja toiminut viime vuosien aikana Veikkausliigan FC Hakan apuvalmentajana Teemu Tainion johtamassa valmennustiimissä, josta hän siirtyi Ykkösen Ekenäs IF:n päävalmentajaksi. Ennen tätä Manninen toimi pitkään Nurmijärven Jalkapalloseurassa eri rooleissa.

"Mikko oli meidän ykkösvaihtoehto, ja on tietysti tärkeää, että pääsimme yhteisymmärrykseen nopealla aikataululla. Tavoite on kaikille kirkas: teemme kaikkemme, jotta Hämeenlinnassa pelataan miesten Kakkosta myös ensi kaudella", kertoo seuran toiminnanjohtaja Tommi Laitila.

Manninen ottaa vetovastuun välittömästi ja on mukana joukkueen harjoituksissa ensimmäisen kerran keskiviikkona. Edustusjoukkueen taustatiimi jatkaa Mannisen johtamassa ryhmässä.

"Käsittelemme tänään asiat vielä joukkueen kesken, jonka jälkeen on aika siirtyä eteenpäin ja laittaa kaikki fokus loppukauden todella tärkeisiin peleihin", Laitila sanoo.

Tervetuloa Hämeenlinnaan Mikko!

Kuva: Patric Westerlund / EIF

Hämeenlinnan Jalkapalloseura Ry (HJS ry)

Härkätie 17, 13600 Hämeenlinna

Y-tunnus: 1582099-2

toimisto@hjs.fi / 045 120 5771

Toimiston aukioloajat:

Ma: suljettu

Ti: 13‒19, ke-pe: 9‒15.30