​T15 Liigakarsinnoissa HJS-tytöt jyräsivät vakuuttavaan lohkovoittoon
Julkaistu: 08.01.2023 01.31

Lauantai-illan karsintaottelu FC Nokiaa vastaan oli varsin tasapainoinen esitys koko joukkueelta. Maalinteko aloitettiin 18. minuutilla 1994 MM-kisoissa M. Dahlinin ja H. Larssonin tutuksi tekemällä "Skrovmålilla". Pelissä ahkerasti ampunut Selja pamautti pallon hurjalla voimalla ylärimaan, Ruut oli kärppänä paluupallossa ja puski pallon maaliin.

Koko aikaa peli ei tietenkään kulkenut kotijoukkueen komennossa ja FC Nokia painoi välillä kovaakin päälle. Joulutauon jälkeen treeneissä oli keskitytty erityisesti boxin puolustamiseen ja se toimikin loistavasti. Roolit, tehtävät ja vaarallisten alueiden "miehittäminen" onnistuivat upeasti. Ja jos pelaajilta lipsahti, niin Vilma napsi totutun varmasti pallot syliinsä.

Lisämaaleja ja jännitystä saatiin odotella melkein tunnin kohdalle... Ärhäkällä pelipäällä vaihdosta kärkeen tullut Eda prässäsi pallon maalivahdin jalasta maaliin, kun digitaaleissa oli 58. minuutti. Vajaa 10 minuuttia myöhemmin Eda oli taas hyvässä maalipaikassa, mutta syötti vielä viereen Ainolle, joka sai putata metristä loppulukemat 3—0.

⚽️ Ruut Isotalo 18'
⚽️ Eda Oral 58'
⚽️ Aino Lamberg 67'

Voiton jälkeen maailma näyttää luonnollisesti kauniimmalle myös "reportterin" silmiin, mutta silti on todettava jokaisen pelaajan pelanneen tänään upean ottelun.

HJS:n C-tytöt olivat ottaneet jo joulukuun karsintaottelussa vierasvoiton Porissa, niin joukkue marssii jatkokarsintaan puhtaalla pelillä ja maalierolla 6—0.