Hämeenlinnan jalkapalloseura ry (HJS)
Hämeenlinnan Jalkapalloseura Ry perustettiin syksyllä 1999 neljän junioriseuran yhdistyessä. HJS keskittyy laadukkaaseen lasten ja nuorten jalkapallotoimintaan, jossa huomioidaan harrastajien erilaiset harrastamisen motiivit ja tarpeet.

TOIMINTA-AJATUS
Monipuolista ja laadukasta jalkapalloa – Kasvua, kehitystä ja elämyksiä HJS- perheessä.

Tällä hetkellä seuramme eri joukkueissa ja toimintaryhmissä liikkuu n. 1000 lasta ja nuorta. Alle kouluikäiset Naperofutaajat ovat koko seuratoiminnan kivijalka, josta on hyvä ponnistaa kohti tyttöjen ja poikien juniorijoukkueita. Pullerin Rohkeat Potkijat tarjoaa harrastustoimintaa erityisryhmien lapsille ja nuorille.

Nuoren Suomen ja Suomen Palloliiton sinettiseurana HJS toteuttaa Suomen Palloliiton Kaikki Pelaa -ohjelmaa ja perustaa oman seuran toiminnan arvot sieltä tuleviin ohjeisiin. Tärkeintä kuitenkin on päivittäinen työ ja tekeminen lasten ja nuorten hyvinvoinnin eteen niin, että tulevaisuudessa heistä kasvaisi positiivisia ja yhteiskuntakelpoisia kansalaisia.

ARVOT
Avoimuus, yhteisöllisyys, tavoitteellisuus ja turvallisuus.

HJS:n ”Hyvänolon Jalkapalloa Sydämellä” -teeman mukaisesti jokainen pelaaja otetaan lämmöllä vastaan seuratoimintaan ja seurastamme pyritään tekemään yhdessä kaikkien toimijoiden kanssa paikka, jossa jokainen viihtyy ja voi hyvin.

Visiomme on:
Hämeenlinnan Jalkapalloseura on ”Kanta-Hämeen alueen merkittävin liikuttaja”.

Hämeenlinnan Jalkapalloseura Ry (HJS ry)

Härkätie 17, 13600 Hämeenlinna

Y-tunnus: 1582099-2

toimisto@hjs.fi / 045 120 5771