Harrastus lapselle ja nuorelle Hämeenlinnassa.

Tervetuloa pelaajaksi Hämeenlinnan Jalkapalloseuraan, jossa voi pelata jalkapalloa sekä mukavana harrastuksena että tavoitteellisesti huipulle tähdäten.

Uuden harrastuksen aloittaminen HJS:ssä on helppoa ja mukaan saa hypätä milloin vain. Perheen pienimmät lapset voivat aloittaa harrastukseen tutustumisen naperofutiksessa, kesäfutiksessa tai kesäleireillä koulutuksen saaneiden valmentajien ja ohjaajien opastuksessa. Perhefutiksessa lapsi saa tutustua jalkapalloon yhdessä vanhempiensa kanssa.

Meillä pelaavat myös miesten ja naisten edustusjoukkueet, erityisryhmä Pullerin Rohkeat Potkijat sekä ikämiehet. HJS:ssä riittää siis joukkuevaihtoehtoja aina naperoista varttuneempaan ikään asti!

Tervetuloa Hämeenlinnan Jalkapalloseuraan! #hjsperhe

Talvinaperot

Naperofutis Hämeenlinnan Jalkapalloseurassa on tarkoitettu kaikille vuonna 2017‒2018-syntyneille lapsille aikaisemmasta liikuntataustasta riippumatta. Tule rohkeasti mukaan nauttimaan monipuolisesta liikunnasta sekä opettelemaan jalkapallon alkeita. Jos haluat harjoitella enemmän, sekin onnistuu! Lapset harjoittelevat ryhmässä toimimista ilman omia vanhempia, joita kuitenkin toivotaan olevan kentän reunalla kannustamassa jännittävän paikan tullen.

Talvinaperot

Talviperhefutis

Nuorimmissa naperoryhmissä (2019-syntyneet ja nuoremmat) totutellaan ryhmässä liikkumista HJS-perhefutiksen parissa turvallisesti oman vanhemman kanssa. Harjoitukset koostuvat erilaisista leikeistä pallon kanssa ja ilman palloa, jotka lapsi ja vanhempi tekevät yhdessä.

Perhefutis

Talvileiri

Käynnistä uusi vuosi hauskimmalla mahdollisella tavalla Hämeenlinnan Jalkapalloseuran järjestämällä talvileirillä. Tule vaikkapa kaverisi kanssa viettämään joululomaa monipuolisen liikunnan ja tietysti futiksen parissa!

Talvileiri

Uusi ikäluokka: F8 (2016-syntyneet)

Joukkueiden muodostus alkaa HJS:ssä vuotena, jolloin lapsi täyttää kahdeksan vuotta. Sekä pojat että tytöt muodostavat omat joukkueet, jotka jaetaan lapsen innostuneisuuden, motivaation ja harrastuneisuuden perusteella pienempiin ryhmiin. Harjoitusryhmät eivät ole suljetut, vaan niin poikien kuin tyttöjen on sujuvaa liikkua kauden aikana pienryhmästä toiseen.

Tutustu HJS:n F8-ikäluokan toimintaan ja ilmoittaudu mukaan alla olevasta linkistä.

F8-ikäluokka (2016-syntyneet)

Uudet pelaajat (2015-syntyneet ja vanhemmat):

Kiinnostaako uusi harrastus tai haluatko palata takaisin jalkapallon pariin? HJS tarjoaa harrastuksen kokeiluun matalaa kynnystä, jolloin jalkapalloa saa kokeilla kaksi viikkoa ilmaiseksi. Päätöstä ei siis tarvitse tehdä heti!

Ilmoittaudu alla olevasta linkistä Hämeenlinnan Jalkapalloseuran toimintaan.

Ilmoittautuminen toimintaryhmiin

Hämeenlinnan Jalkapalloseura Ry (HJS ry)

Härkätie 17, 13600 Hämeenlinna

Y-tunnus: 1582099-2

toimisto@hjs.fi / 045 120 5771

Toimiston aukioloajat:

Ma: suljettu

Ti: 13‒19, ke-pe: 9‒15.30