Harrastus lapselle ja nuorelle Hämeenlinnassa.

Tervetuloa pelaajaksi Hämeenlinnan Jalkapalloseuraan, jossa voi pelata jalkapalloa sekä mukavana harrastuksena että tavoitteellisesti huipulle tähdäten.

Uuden harrastuksen aloittaminen HJS:ssä on helppoa ja mukaan saa hypätä milloin vain. Perheen pienimmät lapset voivat aloittaa harrastukseen tutustumisen naperofutiksessa, kesäfutiksessa tai kesäleireillä koulutuksen saaneiden valmentajien ja ohjaajien opastuksessa. Perhefutiksessa lapsi saa tutustua jalkapalloon yhdessä vanhempiensa kanssa.

Meillä pelaavat myös miesten ja naisten edustusjoukkueet, erityisryhmä Pullerin Rohkeat Potkijat sekä ikämiehet. HJS:ssä riittää siis joukkuevaihtoehtoja aina naperoista varttuneempaan ikään asti!

Tervetuloa Hämeenlinnan Jalkapalloseuraan! #hjsperhe

Kesänaperot

Naperofutis Hämeenlinnan Jalkapalloseurassa on tarkoitettu kaikille vuonna 2017‒2018-syntyneille lapsille aikaisemmasta liikuntataustasta riippumatta. Tule rohkeasti mukaan nauttimaan monipuolisesta liikunnasta sekä opettelemaan jalkapallon alkeita. Jos haluat harjoitella enemmän, sekin onnistuu! Lapset harjoittelevat ryhmässä toimimista ilman omia vanhempia, joita kuitenkin toivotaan olevan kentän reunalla kannustamassa jännittävän paikan tullen.

Kesänaperot

Harrastuksen voi aloittaa myös heti. Talvinaperokausi on käynnissä 12.5. asti. Lisätiedot toimisto@hjs.fi / 045 120 5771.

Perhefutis

Nuorimmissa naperoryhmissä (2019-syntyneet ja nuoremmat) totutellaan ryhmässä liikkumista HJS-perhefutiksen parissa turvallisesti oman vanhemman kanssa. Harjoitukset koostuvat erilaisista leikeistä pallon kanssa ja ilman palloa, jotka lapsi ja vanhempi tekevät yhdessä.

Perhefutis

Harrastuksen voi aloittaa myös heti. Talviperhefutiskausi on käynnissä 12.5. asti. Lisätiedot toimisto@hjs.fi / 045 120 5771.

Kesäfutis

Kesäfutis Hämeenlinnan Jalkapalloseurassa on tarkoitettu jalkapallouransa alkutaipaleella oleville tai vain kesäharrastusta hakeville vuonna 2016- ja aiemmin syntyneille pojille ja tytöille. Pelaaja harjoittelee osana joukkuetta kesäkauden ajan, ja mikäli jalkapallosta syntyy kesän aikana mielekäs harrastus, on siirtyminen omaan ikäluokkatoimintaan helppoa kesäfutiskauden päättyessä.

Kesäfutis

Kesäleirit

Vietä kesän hauskimmat päivät Hämeenlinnan Jalkapalloseuran järjestämillä kesäleireillä. Tule vaikkapa kaverisi kanssa viettämään kesää monipuolisen liikunnan ja tietysti futiksen parissa. Osallistuminen on mahdollista joko yhdelle, kahdelle tai kaikille kolmelle kesäleiriviikolle. Valitse vapaasti!

Kesäleirit

Maalivahtileiri

Hämeenlinnan Jalkapalloseura järjestää maalivahdeille oman erikoisleirin, jossa keskitytään maalivahdin perustorjuntoihin, pelin avaamiseen eri tavoin sekä maalivahdin oheisharjoitteluun. Halutessasi sinulla on myös mahdollisuus tehdä kimmoisuus-, nopeus-, ja ketteryystestit leirin aikana. Leiri on tarkoitettu ensisijaisesti 8-13-vuotiaille maalivahdeille ja/tai maalivahtipelaamisesta kiinnostuneille pelaajille.

Maalivahtileiri

Uudet pelaajat (2015-syntyneet ja vanhemmat):

Kiinnostaako uusi harrastus tai haluatko palata takaisin jalkapallon pariin? HJS tarjoaa harrastuksen kokeiluun matalaa kynnystä, jolloin jalkapalloa saa kokeilla kaksi viikkoa ilmaiseksi. Päätöstä ei siis tarvitse tehdä heti!

Ilmoittaudu alla olevasta linkistä Hämeenlinnan Jalkapalloseuran toimintaan.

Ilmoittautuminen toimintaryhmiin

Hämeenlinnan Jalkapalloseura Ry (HJS ry)

Härkätie 17, 13600 Hämeenlinna

Y-tunnus: 1582099-2

toimisto@hjs.fi / 045 120 5771

Toimiston aukioloajat:

Ma: suljettu

Ti: 13‒19, ke-pe: 9‒15.30