Hämeenlinnan Jalkapalloseuran toiminnassa vapaaehtoinen seuratyö on merkittävässä asemassa: seura ei pyörisi ilman vapaaehtoisten apua. Sinun panoksesi – pienempi tai suurempi teko – on kultaakin kalliimpaa.

Mitä seuratyö antaa tekijälleen?

Seuratyö antaa sinulle paljon. Tutustut uusiin ihmisiin ja löydät uusia ystäviä. Yhdessä tekeminen on sitä paitsi mukavaa! Seuratyö ei ole hampaat irvessä puurtamista, vaan iloista yhdessä oloa. Kukapa meistä ei kaipaisi yhteisöllisyyden tunnetta? Fiilistä siitä, että saa kuulua johonkin miellyttävään porukkaan. Seuratoiminta on myös useissa perheissä perheen yhteinen harrastus, joka saattaa yhdistää jopa useita sukupolvia vauvasta vaariin. Lisäksi seuratyö palkitsee tekijäänsä. On mielekästä mahdollistaa harrastus niin nuoremmille kuin vanhemmille seuran jäsenille. Toisten auttaminen ja ilahduttaminen lisäävät myös omaa hyvinvointia.

Seuratyön merkityksestä ja harrastus- sekä vapaaehtoistyössä kertyvistä tiedoista ja taidoista voit lukea lisää #kovaaosaamista-blogisarjasta sekä Sitran ja Suomen Partiolaisten Kovaa osaamista – pilottihankkeesta

Mitä vapaaehtoiset jo tekevät HJS:ssä?

Joukkueiden toiminnan mahdollistavat valmentajat, joukkueenjohtajat, huoltajat ja rahastonhoitajat vastuullisissa rooleissaan. Lisäksi apunamme on moninaisia apureita esimerkiksi turnausjärjestelyissä, kahvi- ja makkaramyynnissä ja valokuvaamisessa.

Seuran kaikki joukkueet osallistuvat myös talkootyöhön mahdollistaen muun muassa turnaustoiminnan ympärivuotisesti. Kaikkiaan HJS:ssä toimii yli 200 vapaaehtoista, joista pääosa on joukkueiden ja eri toimintaryhmien ohjaamistehtävissä.

Mitä sinä voisit tuoda yhteisöön?

Hämeenlinnan Jalkapalloseurassa on useita erilaisia mahdollisuuksia tehdä vapaaehtoistyötä yhteisömme hyväksi. Laadukkaan seuratoiminnan mahdollistamisen kulmakivi ovat vapaaehtoiset toimihenkilöt, joiden avulla haluamme kehittää seuran toimintaa edelleen ja tähän työhön etsimme nyt vapaaehtoisia. Kaikkea vapaa-aikaa ja omaa tekemistä ei tarvitse sitoa seuratyöhön, vaan jokaisen pienikin panos on yhteisölle arvokas!

Työkokeilu urheiluseurassa?

Osana Hämeenlinnan Jalkapalloseuran yhteiskuntavastuuohjelmaa seuramme haluaa olla mukana mahdollistamassa työelämään palaamisen esimerkiksi työkokeilun kautta. Lisäksi HJS on työllistänyt työttömiä työnhakijoita TE-keskuksen myöntämän palkkatuen avulla.

Tulevaisuudessa haluamme olla yhä useammalle mahdollisuus ponnistaa takaisin työelämään sekä nuorille ensimmäinen paikka missä oppia työelämän pelisääntöjä.


Tule mukaan HJS-perheeseen ja ota yhteyttä:
Tommi Laitila
Toiminnanjohtaja
tommi.laitila@hjs.fi
050 303 4649

Hämeenlinnan Jalkapalloseura Ry (HJS ry)

Härkätie 17, 13600 Hämeenlinna

Y-tunnus: 1582099-2

toimisto@hjs.fi / 045 120 5771

Toimiston aukioloajat:

Ma: suljettu

Ti: 13‒19, ke-pe: 9‒15.30