Hämeenlinna 26.4.2021

Rakennamme tulevaisuutta!

Hämeenlinnan Jalkapalloseura ry:n aikaisemmin hyväksytyn strategian pohjalta sekä seuran hallituksen hyväksymien uusien PTS-teemojen (pitkän tähtäimen suunnitelmat) avulla rakennamme vahvaa, laadukasta ja vaikuttavaa tulevaisuutta hämeenlinnalaiseen jalkapalloiluun. PTS-teemat ovat seurallemme tärkeä avaus, ja niiden avulla haluamme viedä seuran toiminnan uudelle tasolle.

Olemme varmoja, että perusteellinen ja laadukas suunnittelu auttaa meitä kehittymään ja antaa tekemiselle entistä selkeämmän raamin sekä suunnan. Pitkän tähtäimen suunnittelun avulla tunnistamme kehittämistarpeita, pystymme valmistautumaan muutoksiin, pystymme priorisoimaan toimintaamme sekä kehittämään toiminnan ohjausta, arviointia ja valvontaa. Emme halua pysähtyä paikoillemme, vaan haluamme olla elinvoimainen jalkapalloseura tulevaisuudessa, joka kykenee muuttumaan ja olemaan luova unohtamatta laadukasta ja jokapäiväistä työtämme lasten ja nuorten hyvinvoinnin eteen.

HJS PTS-VALINNAT:

- Talviharjoittelun olosuhteiden kehitystyö
- Alueellisen valmennuskeskustoiminnan analysoiminen, johtopäätökset ja toiminnan uudistaminen seurassa.
- Nais- ja tyttöjalkapalloilun kehitystyö
- Seurakehitys, Suomen Palloliiton Laatujärjestelmä
- Talous ja varainhankinta

Tutustu tarkemmin: HJS PTS esitys>>>

PTS-teemojen vaikuttavuus kohdistuu koko seuraan, joka heijastuu jokaiseen jäseneen, joukkueeseen ja toimintoon. Olemme sitoutuneet kehittämään jatkossakin laaja-alaisesti niin matalan kynnyksen-, harraste- kuin kilpajalkapalloa, jotta jokaisella on mahdollisuus nousta omalle huipulleen.

Lisätietoja:
Tommi Laitila
Toiminnanjohtaja
Hämeenlinnan Jalkapalloseura ry.

Hämeenlinnan Jalkapalloseura Ry (HJS ry)

Härkätie 17, 13600 Hämeenlinna

Y-tunnus: 1582099-2

toimisto@hjs.fi / 045 120 5771

Toimiston aukioloajat:

Ma: suljettu

Ti: 13‒19, ke-pe: 9‒15.30