Hämeenlinnan Jalkapalloseuran 2015-syntyneiden ikäluokka kaudella 2022-2023

2015-syntyneet pojat muodostavat yhden joukkueen, joka jaetaan harjoitus- ja pelitoiminnassa lapsen innostuneisuuden, motivaation ja harrastuneisuuden mukaisesti pienempiin ryhmiin. Kaikille ryhmille taataan yhtäläinen harrastusmahdollisuus ja monipuolinen pelitoiminta!

2015-syntyneet tytöt muodostavat yhden joukkueen, jossa pelaajamäärästä riippuen muodostetaan tarvittava määrä pienempiä ryhmiä innostuneisuuden, motivaation ja harrastuneisuuden perusteella. Kaikille ryhmille taataan yhtäläinen harrastusmahdollisuus ja monipuolinen pelitoiminta!

Harjoitusryhmät eivät ole suljetut, vaan niin poikien kuin tyttöjen on sujuvaa liikkua kauden aikana pienryhmästä toiseen.

Hämeenlinnan Jalkapalloseuran F8-ikäluokan toimintaa johtaa kaudella 2022-2023 seuran lapsuusvaiheen valmennuspäällikkö Esa-Pekka Viinikka, joka vastaa valmentajien kouluttamisesta ja tutoroinnista sekä kausiharjoitussuunnitelmien laatimisesta ja seurannasta.

Harjoitusajat:

Pojat 2015: tiistaisin kello 17.00-18.00 sekä sunnuntaisin kello 11.00-12.00. Molemmat harjoitukset pidetään huippuolosuhteissa Säästöpankki-areenalla, joka on tekonurmipohjainen lämmin sisähalli.

Tytöt 2015: tiistaisin kello 17.00-18.00 sekä sunnuntaisin kello 11.00-12.00. Molemmat harjoitukset pidetään huippuolosuhteissa Säästöpankki-areenalla, joka on tekonurmipohjainen lämmin sisähalli.

Kokoontuminen harjoituksiin 15 minuuttia ennen harjoituksen alkua.

Kausimaksu:

Joukkuetoiminnan osallistumismaksu on 35 € / kuukausi eli 420 € koko toimintakaudelta (1.11.-31.10, loma-ajankohdat huomioiden). Osallistumismaksu laskutetaan neljässä erässä marraskuun 2022 ja maaliskuun 2023 välisenä aikana.

Maksuerämuutokset: toimisto@hjs.fi

Kausimaksu sisältää:

  • HJS-varustepaketin (arvo noin 100 €)
  • Vakuutuksen ja korttelipassin
  • Seuran jäsenyyden etuineen
  • Harjoitusvuorot (talvi: Säästöpankki-areena, kesä: Pullerin kentät)
  • Laadukkaan valmennuksen
  • Perusmaksun sisältävän pelitoiminnan: HJS:n järjestämät turnaukset (yksi talvella ja yksi-kaksi kesällä) sekä kesä–syyskuun aikana pelattavan Loimua-peliliigan Hämeenlinnan Urheilupuistossa.

Seuran joukkueet vanhempineen osallistuvat turnausten järjestämiseen talkootehtävissä.

Ilmoittaudu mukaan!

POJAT

TYTÖT

Taitokoulu:

Hämeenlinnan Jalkapalloseuran F-ikäluokkien (2014-2015-syntyneet pojat ja tytöt) taitokoulu uudistuu talvikaudelle 2022-2023. HJS:n taitokoulu järjestetään perjantaisin (alustava harjoitusaika kello 17.00–18.00) Loimua-areenalla liikuntasaliolosuhteissa. Ensimmäinen harjoitus järjestetään perjantaina 18.11. ja ulkokentälle siirrytään keväällä 2023, kun sää sen sallii.

Taitokoulun sisältönä on yleisliikunta- sekä pallonkäsittelytaitojen kehittäminen. Yksi harjoituskerta koostuu liikuntaitojen harjoittelusta erilaisten ratojen ja rastien avulla, pallonkäsittelystä (minä ja pallo) sekä pienpeleistä. Liikuntasali tarjoaa virikkeellisen ja erilaisen ympäristön näiden taitojen harjoitteluun.

Hämeenlinnan Jalkapalloseuran taitokoulun valmennuksesta vastaa lapsuusvaiheen valmennuspäällikkö Esa-Pekka Viinikka. Taitokoulun osallistumismaksu on 129 € koko toimintakaudelta (1.11.-30.10, loma-ajat huomioiden).

Ilmoittautuminen taitokouluun:

Kirjaa kiinnostuksestasi taitokouluun ilmoittautumislomakkeessa. Lähetämme tarkempia lisätietoja taitokoulusta lähempänä toiminnan alkua.

Lisätietoja F8-ikäluokan toiminnasta:
Esa-Pekka Viinikka
esa-pekka.viinikka@hjs.fi
050 520 7376

Toimihenkilöksi seuraan?

Jokainen Hämeenlinnan Jalkapalloseuran joukkue tarvitsee vapaaehtoisista vanhemmista toimihenkilöitä toiminnan pyörittämiseen. Tehtäviä ovat: valmentaja, joukkueenjohtaja, rahastonhoitaja ja huoltaja.

Toimihenkilöiden tukena ovat seuran toimiston henkilökunta ja pidempään toiminnassa olleet vapaaehtoiset, HJS myös kouluttaa säännöllisesti toimihenkilöitä niin seuran omissa koulutustapahtumissa kuin myös innostuneisuuden ja halukkuuden mukaan Palloliiton kursseilla.

Joukkueiden vanhempainillat pidetään loka-marraskuussa, jonne kutsutaan kaikki ikäluokan vanhemmat. Vanhempainillassa vahvistetaan joukkueen toimihenkilöt sekä toimintasuunnitelma toimintakaudelle 2022-2023.

Toimihenkilötehtävistä kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä seuran valmennuspäällikköön:

Esa-Pekka Viinikka
Lapsuusvaiheen valmennuspäällikkö
esa-pekka.viinikka@hjs.fi

Tervetuloa mukaan!