Lammin Säästöpankki jatkaa HJS ry:n pääyhteistyökumppanina
Julkaistu: 12.11.2021 12.00

Lammin Säästöpankki jatkaa HJS ry:n pääyhteistyökumppanina

TIEDOTE 12.11.2021

Hämeenlinnan Jalkapalloseura ry. ja Lammin Säästöpankki ovat solmineet kausille 2022-2023 uuden pääyhteistyökumppanuustasoisen yhteistyösopimuksen. Lisäksi Pullerin jalkapallohalli säilyy Säästöpankki Areena -nimellä ainakin vuoden 2024 loppuun saakka.

Pääkumppanuuden myötä HJS:n suositut Talviturnaukset nimetään Säästöpankki-turnauksiksi sekä HJS:n Naperofutis saa merkittävän panostuksen toiminnan laadun kehittämiseen.

HJS:n toiminnan arvot (avoimuus, yhteisöllisyys, tavoitteellisuus, turvallisuus), toimintaperiaatteet sekä lapsilähtöisyys ovat sopusoinnussa Lammin Säästöpankin toiminnan kanssa.

”Olemme edelleen ilolla mukana tukemassa Hämeenlinnalaista juniorijalkapalloa. HJS tekee esimerkillistä työtä lasten ja nuorten liikunnan parissa. Yhdessä liikkuminen ei ole vain fyysisen kunnon kasvattamista tai jalkapallotaituruutta, vaan myös sosiaalinen pääoma kasvaa esimerkiksi kaveripiirin kuin sosiaalisten taitojen osalta”, Lammin Säästöpankin liiketoimintajohtaja Martti Hakala kertoo.

”Lammin Säästöpankin pääyhteistyökumppanuuden jatkuminen on seurallemme merkittävä asia. Tuen kohdistuminen seuramme kivijalkaan, HJS Naperotoimintaan, on ensiarvoisen tärkeää, jotta pystymme jatkamaan kehitystyötä laadukkaan jalkapalloharrastuksen sekä laadukkaan futiksen ensikosketuksen osalta. Lisäksi turnaustoiminta on merkittävä tulonlähde seuralle ja sen avulla pystymme pitämään kustannuspaineen hallinnassa. Tältäkin osin Lammin Säästöpankin tuki vaikuttaa suoraan lähes 1200 juniorijalkapalloharrastajaan HJS:ssa”, toteaa HJS ry:n toiminnanjohtaja Tommi Laitila.

Lisätietoja:
Martti Hakala
Liiketoimintajohtaja
Lammin Säästöpankki

Tommi Laitila
Toiminnanjohtaja
Hämeenlinnan Jalkapalloseura ry.

TIEDOTE_Lammin Säästöpankki HJSn pääyhteistyökumppanina.pdf