Ainutlaatuinen tilaisuus elää osana huippumaajoukkuetta - etsimme yhdyshenkilöitä PM-turnaukseen
Hämeenlinnan Jalkapalloseura RyJulkaistu: 22.05.2024 13.30

Ainutlaatuinen tilaisuus elää osana huippumaajoukkuetta - etsimme yhdyshenkilöitä PM-turnaukseen

Tule järjestämään huipputapahtumaa heinäkuussa!

Etsimme yhdyshenkilöitä heinäkuun ensimmäisellä viikolla järjestettävään alle 17-vuotiaiden tyttöjen PM-turnaukseen. Tapahtumaan haetaan 3‒5 yhdyshenkilöä.

Yhdyshenkilöllä on ainutlaatuinen ja mahtava tilaisuus päästä turnausviikon ajaksi tiiviiksi osaksi huippumaajoukkuetta ja näkemään läheltä koko joukkueen elämää maajoukkueturnauksen aikana.

Yksi yhdyshenkilö on turnauksen aikana apuna yhdelle joukkueelle. Yhdyshenkilö on linkki joukkueen, Palloliiton ja tapahtumajärjestäjän välillä erilaisten käytännön asioiden hoidossa.

PM-turnaus pelataan 1.‒7.7. kolmella eri paikkakunnalla (Hämeenlinna, Hyvinkää ja Nurmijärvi). Yhdyshenkilön pesti alkaa joukkueesta riippuen 28./29.6. ja kestää 7./8.7. asti. Turnaukseen osallistuvat järjestäjämaa Suomen lisäksi Englanti, Hollanti, Islanti, Norja, Ruotsi, Tanska ja Tshekki.

Yhdyshenkilöltä vaaditaan ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta. Yhdyshenkilöltä toivotaan mahdollisuutta olla päivittäin paikalla ainakin osan aikaa päivästä sekä olemista vähintään puhelimen päässä hätätilanteiden varalta ja päivittäisten asioiden, kuten harkkakenttien ja bussikuljetusten varmistamiseksi. Yhdyshenkilöltä vaaditaan englannin kielen taitoa.

Työstä maksetaan päiväraha sekä omalla autolla liikkuvalle kulukorvaus.

Yhdyshenkilöille järjestetään Palloliiton opastus Teamsissä ennen turnauksen alkua.

Työnkuvasta voi kysyä lisätietoja HJS:n tapahtumapäällikkö Jaana Koskinen-Kankareelta. Myös yhdyshenkilöksi ilmoittaudutaan suoraan Jaanalle.

Yhteystiedot:
jaana.koskinen-kankare(a)hjs.fi / 044 041 1688

Artikkelikuva: Kalevi Hämäläinen

Hämeenlinnan Jalkapalloseura Ry (HJS ry)

Härkätie 17, 13600 Hämeenlinna

Y-tunnus: 1582099-2

toimisto@hjs.fi / 045 120 5771

Toimiston aukioloajat:

Ma: suljettu

Ti: 13‒19, ke-pe: 9‒15.30